Megörökítjük a legszebb pillanatokat!

Felejthetetlen események nem csak esküvőkön fordulnak elő, legyen az akár egy születésnap, évforduló, keresztelő! Vállalunk családi, páros, egyéni és kiskedvenc fotózást - videózást szabadtéren és stúdióban is

Megnézem az árakat

Rólunk mondták

Köszönet a Dream Vision csapatának, hogy az első családi karácsonyi fotónkat elkészítették. A fotózás jó hangulatban telt, a végeredmény pedig magáért beszél! 🎄🎁

Csuti Anita

Mindenkinek szívből ajánlom Nikit! Szakmailag és emberileg is egyértelműen a legjobb választás! Mi egy családi kisfilm kapcsán találkoztunk vele és az első perctől kezdve éreztük, hogy nagyon profi. Szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot és olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Niki minden fontos pillanatot rögzített, de tette ezt úgy, hogy mi közben csak magunkat adtuk és szinte megbújva volt Ő jelen. Ezáltal az egész forgatás teljesen oldott hangulatban zajlott, tényleg semmire nem kellett figyelnünk csak élvezni a pillanatokat. Niki, pedig szemfülesen ezeket kamerára vette és kaptunk egy egészen elképesztő végeredményt! Az egész család meghatottan nézte a filmet és amit álmomban sem gondoltam volna, megkönnyeztük. 🙂 Később az esküvőkön levetítettük és óriási sikere volt, azóta pedig szinte nincs nap, hogy ne kérnék a fiaim, hogy elalvás előtt hadd nézzék meg még egyszer és még egyszer és még egyszer. Egyszerűen nem tudunk betelni vele. Biztos vagyok benne hogy ugyan ez volt az első közös forgatásunk, de nem az utolsó 😊

Ladányi-Bognár Edina

Nagy vállalkozásra adtuk a fejünket a férjemmel. Szerettünk volna a kislányunkról és magunkról egy rövidke kis videót. Ám, ahogy közeledett a nap egyre jobban izgultunk, hiszen egy 1,5 éves totyogóssal még az elindulás sem egyszerű, nem hogy egy komplett fotózás és videó készítés. Niki végig nyugtatgatott az utolsó héten, hogy "jó lesz", "ne aggódjak" , "csak lazán" , "engedjem el magam". Próbáltam neki hinni, hogy minden rendben lesz, hisz régóta ismerem és olyan magabiztosan mondta, hogy nem is volt más választásom 🙂 Egy gyönyörű őszi napon találkoztunk Tatán. A családias hangulatnak köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. A kislányunk eleinte nem értette, hogy mi történik, de hamar elengedte magát, és nem csak ő hanem mi is 🙂 Észre sem vettük az idő múlását. 🙂 Amikor pedig kézhez kaptuk a videót szinte majdnem minden családtagunk elsírta magát. 🙂 Egyszerűen meseszép lett! Annyira csodálatos, hogy azt nem lehet szavakban leírni. Minden elképzelésünket felülmúlta!!! Ajánlom őket és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még sokszor fogunk találkozni 🙂

Baloghné Orsi

Nikivel és csapatával egy családi karácsonyi fotózás alkalmával volt szerencsénk találkozni. A fotózás és videózás szuper hangulatban telt, a kamerát szinte észre sem vettük pedig egy 6 hónapos kistündérrel érkeztünk 🙂 Aki szeretne egy családias hangulatú de mégis minőségben szuper képeket és videókat készítő csapattal együttműködni, annak bátran ajánlom a Dream Vision csapatát.

Szandra Velner-Nemecsek

Egy nagyon szuper, profi fotózáson vettünk részt nemrég, Nikivel régről ismerjük már egymást, tudtam, hogy minden amibe belevág(nak) az tökéletes, de felülmúlták a várakozasaimat. 😊 Nagyon jó képek készültek, és a videó.. 🥺🥰 Hálás vagyok, hogy megorokitettétek Oli 2. Karácsonyát képekben. 🤗 Ha meghitt, jókedvű fotózásra mennétek szívből ajánlom Őket! ☝🏻🥰

Hegedűsné Gazsó Krisztina

A Dream Vision kis csapata kisfiunk első szülinapját és az első közös karácsonyunkat örökítette meg szebbnél szebb képekben és videókban. Nagyon jól éreztük magunkat, csodás élmény volt és csodás emlék marad! 🙂 Profi csapat, hatékony együttműködés, oldott hangulat, gyönyörű munkák, mi legközelebb is Benneteket választunk, köszönjük!

Váradi Tatai Kitti

Videók

Háziállat fotózás, videózás
Felejthetetlen események nem csak esküvőkön fordulnak elő, legyen az akár egy születésnap, eljegyzés vagy évforduló! Vállalunk háziállat fotózást - videózást szabadtéren és stúdióban is.
Írj nekünk!

Kik vagyunk mi?

Nikolett
Zoltán
Krisztián
Mi hárman alkotjuk a Dream Vision-t

Esküvői fotós és videós (cinematográfus) csapatként arra törekszünk, hogy lencsevégre kapjuk a megismételhetetlen pillanatokat, majd azt a lehető legszebb, leghűbb módon adjuk vissza Nektek, magas színvonalon és professzionális minőségben.

Összeszokott csapatként, mindhárman teljes odaadással és lelkesedéssel készítjük a fotókat, filmeket Nektek, hiszen a legnagyobb motiváció számunkra, ha Ti boldogok és elégedettek vagytok a végeredménnyel.

Amennyiben Ti is fontosnak tartjátok ezeket az értékeket és hasonló elveket valló csapatot kerestek, akkor jó helyen vagytok!

Csomag ajánlataink, áraink

Családi, kismama, kisgyermek, háziállat és esemény fotózás, videózás

Legnagyobb kedvezmények! %
Szabadtéri csomag
Amit ajánlunk:
  • 1,5 órás rendelkezésre állás
  • 40 db átadott, utómunkázott fénykép
  • Átadás privát, jelszóval védett online galériában 4 héten belül
40 000 Ft
Ezt választom
Stúdió csomag
Amit ajánlunk:
  • 1,5 órás rendelkezésre állás
  • 40 db átadott, utómunkázott fénykép
  • Átadás privát, jelszóval védett online galériában 4 héten belül
45 000 Ft
Ezt választom
Opcionális extrák
  • Priority utómunka (fotók átadása az fotózástól számított 1 héten belül) - 10.000 Ft
  • Priority utómunka (videók átadása az eseménytől számított 1 héten belül) - 20.000 Ft
Írj nekünk

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapjuk majd meg a fotókat, videókat?
Minden esetben biztosítjuk, hogy a fotózás, videózás napjától számított 4. héten belül a kezetekben legyen a teljes anyag.
Hol vállaltok fotózás, videózást?
Bárhol az ország területén belül, és külföldön is :) Belföldön 90 Ft/km díjat számítunk fel Budapesten kívül, külföldi célpont esetén kérlek írd meg, hol lenne az esemény és egyedi ajánlatot készítünk.
Mit jelent a cinematográfia?
A cinematográfia jóval több, mint egy egyszerű videófelvétel, hiszen ez nem csak a tényszerű dokumentációról szól, hanem az érzések és a hangulat leghűbb visszaadásáról. Az események főbb pillanatai mellett nagy hangsúlyt fektetünk az apróbb részletekre, a filmszerű látványvilágra, a minőségre (4K felbontás), a gondosan kivitelezett utómunkára és a hangulathoz tökéletes illeszkedő zene megválasztására.
Milyen gépekkel dolgoztok?
Számunkra a legfontosabb az adatbiztonság és a minőség, így az esküvőkre dupla memóriakártyás gépekkel érkezünk, melyeknél már az exponálás pillanatában megtörténik a biztonsági mentés. Fő kameráink két Canon R6, Canon R és egy Panasonic GH5. Emellett még tartalék vázzal is készülünk, és sok objektívvel, melyek minden eseményt képesek lefedni. Emellett láthattok még nálunk drónt, goprot, gimballt, és egyéb kameramozgató eszközöket a különleges képi világ elérése érdekében.
Megkaphatjuk a nyers képeket, videókat?
A nyers fotó és videó egy félkész termék, ami nem testesíti meg azt a látásmódot amit képviselünk, és amit egy átlagos számítógép vagy telefon nem minden esetben tud megnyitni a kiterjesztése vagy mérete miatt. Ezáltal csak a leválogatott és utómunkázott, kész anyagot adjuk át. A csomagoknál minimum darab számot adunk meg, így ha több jó kép készül, mint az ígért, úgy azokat is megkapjátok - nem törlünk ki jó képet.
Van lehetőség egyedi csomagot kérni?
Abszolút! Amennyiben nem találtátok meg a csomagok között a számotokra tökéleteset, írjátok meg az elképzeléseiteket, és személyre szabott ajánlatot küldünk.
Esküvőket is vállalunk!
Az eljegyzéstől és a tervezéstől kezdve, a szertartásokon át a buliig - hogy a megismételhetetlen pillanatok örökké veletek maradhassanak.
Tovább az esküvő oldalra